Digitalna pismenost

Četvrta industrijska revolucija potpuno je promijenila način na koji svijet funkcioniše. Promijenio se način obrazovanja i komunikacije na globalnom nivou. Naša misija je da pomognemo procese koji će doprinijeti uključivanju šire zajednice u digitalni ekosistem. Pružamo podršku onim inicijativama koje će savremene tehnologije pretočiti u održive obrasce ponašanja i progresa u onlajn sferi.

Bezbjednost na internetu

Sa napretkom tehnologije, napredovala je i težnja “mračnih” činioca digitalnog društva. Zato razvijamo svijest o bezbijednosti na internetu. U saradnji sa partnerima na nacionalnom nivou i civilnim sektorom, podržavamo sisteme bezbjednosti koji će doprinijeti tome da se oni najpodložniji manipulaciji, naši najmlađi, osjećaju bezbjedno na internetu.

Promocija modernih
zanimanja

Naša misija je da doprinesemo uspostavljanju digitalnog društva u Crnoj Gori. Taj proces ne može biti konačan bez uvođenja novih obrazovnih kurikuluma i podrške IT industrije, koja je konstantno u potrazi za novim kadrovima. Svi pravni subjekti okupljeni oko fondacije su spremni da daju svoj doprinos i rade na promociji novih zanimanja, koja oblikuju 21-vi vijek.

Promocija upotrebe
digitalnih tehnologija

Digitalne tehnologije će u jednom momentu sasvim izvjesno postati nezaobilazni dio svakodnevice građana Crne Gore. Zato ćemo svoje resurse staviti u svrhu promocije upotrebe digitalnih tehnologija, kako bi imali digitalno pismeno društvo koje uviđa sve benefit tehnološkog napretka.

Akcije

Help desk

HR Platforma

Registar članica

Verified by MonsterInsights