Kategorija:
Edukacija

Opremili smo JPU ''Đina Vrbica'' igračkama i knjigama za djecu

Tokom 2021. i 2020. godine, prije zvaničnog osnivanja Fondacije, sproveli smo niz dobrotvornih akcija koje su nas inspirisale da prerastemo u organizaciju kakva smo sada. Ovo je samo jedna od njih.

Javna predškolska ustanova ‘‘Đina Vrbica’’ broji čak 19 vrtića u Podgorici.
Kao i svake godine u periodu jula i avgusta mjeseca, trude se da obezbjede mališanima knjige i igračke, koje su neophodne njihovom uzrastu za kvalitetan socijalni i intelektualni razvoj.

U komunikaciji sa direktoricom i pedagozima vrtića, napravili smo spisak za kupovinu didaktičkih i edukativnih igračaka u vrijednosti od 4.000 eura, za čiju trgovinu vrtići najčešće nemaju dovoljno sredstava.
Podršku u realizaciju ove akcije smo dobili od prijatelja fondacije, kompanije Donator, koji nam je za trgovinu igračaka u Kids Land-u obezbijedio značajan popust i time se priključili donaciji.

Kroz ovu akciju smo podržali i ”Crnogorsku bojanku”, te djeci omogućili da na zanimljiv način upoznaju našu zemlju i njenu istoriju. Kreativan tim djevojaka koje stoje iza tog projekta su podržale našu aktivnost i priključile se donaciji.

Help desk

HR Platforma

Registar članica

Verified by MonsterInsights