Prijatelji fondacije
Članice fondacije na ovoj misiji nijesu same. Osim kompanija koje su predstavljene u Upravnom odboru, podrška dolazi i od društveno odgovornih partnera, filantropa koji prepoznaju značaj naših inicijativa i dijele iste vrijednosti.
Mesud Delagić

Advokatska kancelarija Mesuda Delagića nudi stručnu, efikasnu i profesionalnu pravnu uslugu. Iskusni advokat sa dokazanom istorijom rada u industriji advokatske prakse.

BDO

BDO je svjetska mreža revizorsko konsultantskih kompanija, zvanih BDO Firme članice, koja pruža usluge internacionalnim klijentima. Svaka BDO kompanija je nezavisna pravna cjelina u svojoj zemlji.

Telekom

Crnogorski Telekom je najveća telekomunikaciona kompanija u Crnoj Gori koja pruža kompletan spektar fiksnih i mobilnih telekomunikacionih servisa. Crnogorski Telekom posluje u okviru četiri sektora: komercijalni sektor, sektor tehnike i informacionih tehnologija, sektor za korporativne poslove i sektor finansija.

Brain media

Brain media je kompanija za grafičke komunikacije koja se bavi korporativnim brendingom, kretivnim dizajnom, štampom i promotivnim materijalima. Kompletan portfolio usluga vezanih za brending kompanije - od kreiranja vizuelnog identiteta kompanije pa do produkcije krajnjih promotivnih proizvoda.

Donator

Kompanija DONATOR je već 30 godina prisutna na tržištu Crne Gore što je pokazatelj vjernosti kupcima, ali i doprinosu samoj zajednici. U misiji su da pruže maksimalan komfor u brizi za vaše mališane kroz obezbjeđivanje pravilnog rasta, razvoja i uljepšavanja detinjstva kroz zabavu, a kroz fondaciju taj stepen brige podižu na veći nivo.

Crnogorska Bojanka

Tim koji stoji iza projekta prvih crnogorskih bojanki inspirisan je dugim prijateljstvima i ljubavlju, kreativnim izazovima i zajedničkim ciljem da stvaraju magiju i tako mijenjaju sebe i svijet oko sebe. Crnogorska bojanka je projekat nastao sa željom da se najmlađima, ali i starijima, na drugačiji način predstavi Crna Gora kroz autentične crteže i zanimljive kratke priče.

Udruženje Roditelji

Neprofitno udruženje osnovano u cilju promocije i poboljšanja prava roditelja i njihove djece u Crnoj Gori. Njihova vizija je društvo koje adekvatno odgovara na potrebe roditelja i njihove djece, odnosno porodica u Crnog Gori.

Tagor

Kompanija Tagor se skoro tri decenije uspješno bavi prodajom računara i računarske opreme, te kancelarijskog i đačkog pribora.

Help desk

HR Platforma

Registar članica