Kategorija:
Edukacija

Opremanje ETŠ u Nikšiću računarskom opremom

Tokom 2021. i 2020. godine, prije zvaničnog osnivanja Fondacije, sproveli smo niz dobrotvornih akcija koje su nas inspirisale da prerastemo u organizaciju kakva smo sada. Ovo je samo jedna od njih.

Srednja stručna škola Nikšić iznjedrila je generacije kvalitetnih i sposobnih učenika. Međutim, oprema kojom su do sada raspolagali je zastarjela, pa su i mogućnosti bile ograničene. 

Fondacija ”Čini dobro” prepoznala je potrebu đaka i profesora za savremenijom opremom, te donirala 14 desktop računara, interaktivnu pametnu tablu i projektor.Direktor škole, Milisav Kosović, izrazio je veliku zahvalnost donatorima.
Od donacije najviše benefita imaće učenici koji pohađaju smjerove razvoj web i mobilnih aplikacija i računarski sistem i mreže. 

Bolji uslovi su važni i za razvitak punog potencijala učenika, imajući u vidu da su mnogi od njih ostvarili dobre rezultate na brojnim takmičenjima.
Jedan od najvećih problema u Crnoj Gori je manjak stručnog kadra u industriji informacionih tehnologija. Ovom donacijom, pored brojnih edukativnih programa i projekata, nastojimo da srednjoškolce motivišemo i usmjerimo ih ka IT sektoru. 

Help desk

HR Platforma

Registar članica

Verified by MonsterInsights