Kategorija:
Edukacija

Opremili smo 140 osnovaca za novu školsku godinu

Tokom 2021. i 2020. godine, prije zvaničnog osnivanja Fondacije, sproveli smo niz dobrotvornih akcija koje su nas inspirisale da prerastemo u organizaciju kakva smo sada. Ovo je samo jedna od njih.

Mnogim porodicama polazak u školu predstavlja veliku brigu i stres zbog nemogućnosti da svojoj djeci obezbjede neophodnu školsku opremu. Udruženje Roditelji, organizacija koja svojim djelovanjem pomaže velikom broju djece iz socijalno ugroženih porodica, tradicionalno svake godine organizuje humanitarnu akciju ‘‘Podijelimo, jer zajedno možemo više’’, kako bi ove brige rasteretili što veći broj porodica. 

Akciji “Podijelimo, jer zajedno možemo više” pridružila se i fondacija Čini dobro.
‘‘Čini dobro’’ je u periodu jula i avgusta 2021. godine, dio svojih donacija opredjelila baš za ovu akciju, kako bismo u saradnji sa Udruženjem Roditelji, zajedničkim snagama pomogli što većem broju porodica u stanju socijalne potrebe.

Podršku za realizaciju ove akcije smo dobili od prijatelja fondacije, kompanije Tagor , koji nam je za trgovinu školske opreme obezbijedio značajan popust. Zajedničkim snagama opremili smo 120 osnovaca paketima školske opreme. 

Želimo naglasiti i to da su ovakve inicijative uvijek podržane i od strane zaposlenih kompanija članica, koji već godinama, osim novčanih donacija, sakupljaju knjige, školsku opremu i odjeću za djecu.
Istu akciju pokrenuli smo i 2020. godine kada smo obezbijedili školsku opremu za 40 osnovaca, te ćemo iz godine u godinu nastaviti istim tempom i još značajnijom podrškom.

Help desk

HR Platforma

Registar članica

Verified by MonsterInsights