Novosti

Dodijeljene diplome i zahvalnice obrazovno-vaspitinim ustanovama, učesnicama aktivnosti “Čini dobro, sačuvaj energiju

 

Aktivnost „Čini dobro, sačuvaj energiju“, koju je organizovala Fondacija „Čini dobro“ u saradnji sa Zavodom za školstvo Crne Gore, završena je potpisivanjem ugovora o novčanoj nagradi, dodjelom diploma obrazovno-vaspitnim ustanovama koje su osvojile najviše bodova i zahvalnica nastavnom kadru pomenutih institucija koji je realizovao aktivnosti.

 

JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska, Nikšić

 

JU OŠ “Kekec”, Sutomore

 

JU Srednja ekonomska škola “Mirko Vešović”

 

Novčane nagrade od po 200,00 eura, koje je obezbijedila Fondacija, dobile su: JU Sednja ekonomsko-ugostiteljska škola iz Nikšića, “ JU OŠ „Kekec“ iz Sutomora i JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“ iz Podgorice koje su osvojile najviše bodova. Zahvalnica je uručena i Zavodu za školstvo , v.d. direktorici Ireni Pavlović, za partnersku podršku i članovima Komisije Neveni Čabrilo, Saši Karajović, Vanji Kosović i Vukašinović Marku.

 

Zavod za školstvo, v.d. direktorica Irena Pavlović

Zavod za školstvo – nacionalna koordinatorka za međunarodni projekat Eko-škole, Nevena Čabrilo

 

Predstavnik NVO “EKOM”, Saša Karajović

 

Direktorica Fondacije, Marija Jovović ovom prilikom istakla je kako će fondacija nastaviti sa realizacijom aktivnosti iz domena zelenih inicijativa, te da je tu jako važna uključenost obrazovno-vaspitnih ustanova, nastavnog kadra i djece. Važno je da djeca i učenici steknu dobre navike, promijne svijest i razmišljanja kojima će dati svoj doprinos očuvanju životne sredine, ali i svojim primjerom uticati na druge u sredini u kojoj odrastaju.

Ona je takođe uputila posebnu zahvalnost Zavodu za školstvo na partnerskom odnosu i na podršci članova Komisije.

 

Help desk

HR Platforma

Registar članica

Verified by MonsterInsights